fbpx

www.pilatescluj.ro  sustine confidentialitatea clientilor si partenerilor sai. Din acest motiv, compania detinatoare a acestui site, Promondo Master SRL, cif 33173393, Nr ord reg com j12/1649/2014,  isi desfasoara activitatea  respectand legea cu privire la datele personale ale clientilor si protejarea acestora.

Inregistrarea

Promondo Master SRL, prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra (nume, prenume, nr. de telefon, adresa e-mail) in scop de marketing pentru a va contacta in legatura cu serviciile si produsele noastre. Prin acceptarea acestor termeni si conditii sunteti de acord sa primiti informatii despre serviciile, produsele  si evenimentele  oferite de Promondo Master SRL  prin intermediul PilatesCluj.

Ele nu se vor vinde, cesiona sau inchiria unor terte parti si nu vor fi folosite in alte moduri decat cele prezentate aici.

Respectam legislatia romana referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (conform prevederilor Legii nr. 677/2001 si normelor emise in aplicarea acesteia).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces sau interventie asupra datelor dumneavoastra. Deasemenea aveti dreptul  de a sterge aceste date trimitand un mail la adresa office@pilatescluj.ro cu subiectul “date personale” direct de pe adresa de mail cu care v-ati logat la noi pe site.

Securitatea si protectia datelor

Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile pe care vizitatorii le furnizeaza in diversele sectiuni ale site-ului, conform politicii de securitate a datelor. Informatia este protejata atat online, cat si offline. Totusi, avand in vedere ca internetul este un mediu destul de vulnerabil, Promondo Master SRL nu garanteaza confidentialitatea absoluta a datelor.

In cazul in care decidem sa schimbam politica de administrare a acestui site, vom afisa modificarile pe pagina noastra dedicata.

Dreptul de autor

www.pilatescluj.ro afltat  in proprietatea Promondo Master SRL detine toate drepturile  de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala ale materialelor ce constituie aceasta pagina de internet.

Nici o reproducere partiala sau totala a paginii de internet nu poate fi folosita sub nicio forma,  indiferent daca sunt pe hartie sau in format electronic, fara acordul Promondo Master SRL

De asemenea este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricarei marci inregistrate aflate in aceasta pagina de internet.

Aspecte legislative

Inainte de a utiliza aceasta pagina de internet, va rugam sa cititi cu atentie aceste precizari.

Aceasta pagina de internet  www.pilatescluj.ro (excluzand paginile la care face link-uri, add-uri)  se afla  sub proprietatea Promondo Master SRL, cif 33173393, Nr ord reg com j12/1649/2014, care este o companie infiintata in Romania.

Pagina poate fi accesata si din alte tari din intreaga lume. Din acest motiv la accesarea site-ului www.pilatescluj.ro  atat noi cat si dumneavoastra suntem de acord ca, la toate aspectele aparute din  utilizarea acestuia, sa se aplice legislatia din Romania.

Adresele IP

Adresele IP sunt utilizate pentru a analiza tendinte, a imbunatati experienta vizitatorilor, a administra site-ul, a urmari miscarile utilizatorilor legate de utilizarea site-ului si a aduna informatii demografice pentru uzul intern. Adresele IP sunt strict legate de infrastructura tehnica (calculatoare) si nu au nicio legatura cu informatiile personale.

Raspundere

Promondo Master SRL, prin reprezentantii, angajatii si/sau colaboratorii acestuia nu este raspunzatoare pentru pierderea, cheltuiala sau dauna de orice natura care provine din orice acces la utilizarea acestei pagini de internet.

Orice alta pagina de internet conexa site-ului va fi deschisa intr-un tab separat de cel afisat pentru www.pilatescluj.ro si deasemenea Promondo Master SRL, prin reprezentantii, angajatii si/sau colaboratorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru orice dauna de orice natura care provine din orice acces la utilizarea acestor pagini de internet.