fbpx

Suntem foarte recunoscători pentru susținerea oferită, astfel ai ajuns să faci parte din clientela veterană având acces la acest mesaj. Datorită interesului acordat am dorit să venim înspre tine cu următoarele beneficii de care te poți bucura începând de astăzi pentru toată perioada următoare.

Mereu căutând inovația, raspundem nevoilor tale, astfel am încercat să aducem aparatură nouă, mărirea oportunităților de a te antrena cu instructori noi, bine pregătiți pentru a adapta sesiunile în funcție de patologii, activitatea sportivă anterioară, obiectivele personale și starea de spirit din momentul în care ai intrat pe ușa noastră. Bineînțeles acest lucru ridică costul nostru de operare ce îl poți observa modificat pe site-ul nostru PilatesCluj.ro cu data de 1 noiembrie 2023.

Cu toate acestea vrem să-ți prezentăm toate beneficiile de care te poți bucura în perioada următoare.

Beneficiile:
Prețul pentru abonamentul de 10 ședințe îți rămâne neschimbat până la 1 ianuarie 2024, dar toate ședințele gratuite ce le vei cumula începând cu luna noiembrie vor intra într-un PSG (Pușculiță de Ședințe Gratuite), revendicarea acestora se poate face în perioada 1 ian 2024 – 29 feb 2024 cu achiziționarea oricărui abonament venind cumulate cu orice alte promoții vei prinde la momentul achiziționării abonamentului.

Ai varianta și de a nu aștepta până în ianuarie iar dacă optezi să plătești prețul nou pentru abonament vei primi ofertele lunii în curs pe loc în abonamentul achiziționat.

Din luna noiembrie orice abonament achiziționat va avea perioada de valabilitate extinsă până la sfârșitul anului viitor (31.12.2024)

Pentru 7 abonamente (de 10 ședințe) achiziționate primești 2 ședințe Gratuite la fiecare în loc de orice altă promoție a lunii în curs, la prețul vechi, iar ședințele gratuite nu intră în PSG, vin direct în abonamentul tău notate cu valabilitate până la sfârșitul anului viitor (2024) dându-ți și dreptul să te programezi în avans pe luna următoare înainte de deschiderea oficială a programului în penultima zi de luni din lună.

Pentru 10 sau mai multe abonamente (de 10 ședințe) achiziționate primești 3 ședințe Gratuite la fiecare în loc de orice altă promoție a lunii în curs, la prețul vechi, iar ședințele gratuite nu intră în PSG, vin direct în abonamentul tău notate cu valabilitate până la sfârșitul anului viitor (2024) dându-ți și dreptul să te programezi în avans pe luna următoare înainte de deschiderea oficială a programului în penultima zi de luni din lună.

Ne bucurăm că ești parte din familia noastră de Pilates. Pentru tine muncim neîncetat pentru a-ți oferi cele mai bune servicii și rezultate remarcabile. Vizualizează-ți progresul, simte fiecare mișcare și ascultă-ți corpul cum își atinge potențialul maxim. Rămâi alături de noi pentru că împreună vom crea experiențe minunate în noul an. Te așteptăm cu brațele deschise la PilatesCluj. 🧘‍♀️🧘‍♂️💪🌟